Bert’s briljantjes. Rotterdam

Het keiharde Rotterdam, goddank verre van lief, wil mij blijkbaar snel terughebben binnen zijn stadsmuren. Kreeg tenminste vandaag de uitnodiging om een appartement te bekijken speciaal voor 55 plussers. Dus ging ik, zag in de recreatiezaal oude breekbare dames een spelletje kaart spelen en wat oude heren een biljartje leggen. Hier hoor ik thuis, dacht ik, meteen toegevend aan mijn eigen leeftijd en wat krakkemikkig gestel. Ik bekeek het appartement met uitzicht over de Grindweg in Hillegersberg met recht tegenover mij een oude villa waarin ik natuurlijk beter zou passen. Maar dat komt nog wel als ik eenmaal kennis heb gemaakt met de weduwe die daar nog steeds in eenzaamheid de dagen doorbrengt. Even de straat oversteken, bosje bloemen in de linkerhand en een doos pralines in de andere.

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)