Bert’s briljantjes. Coverbandje

Bert van Balen, Coverbandje, Briljantje

‘Heb jij in een band gespeeld,’ vraagt J. Zij zit naast mijn bed op een zogenaamde regisseursstoel die ik ooit kocht voor mijn bescheiden balkon. Lekker in de zon zitten en vitamine D verzamelen wat ik sinds mijn verblijf in Thailand mis. Bleek het op het terras niet uit te houden vanwege de hitte hier in tegenwoordig tropisch Nederland. ‘O ja, dat was nog voor jouw tijd,’ zeg ik. ‘Begin jaren zestig. Net als de Rolling Stones waren wij een coverbandje. Met dit verschil dat wij er op tijd mee ophielden en het niet langer verantwoord vonden het eventueel muzikaal gehoor van het publiek nog langer te tarten. J. bekijkt de foto die zij op de vloer vond en ziet de vier-mans-band met gitaren en drumstel. ‘Net The Beatles,’ zegt zij en en kijkt vertederd naar vier tieners.Bert van Balen, Berts Nriljantje. Logopic

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)