Bert’s briljantjes. Profiel


Bert van Balen, Briljantje, Profiel
Facebook logo Gag Donkey

Gag Donkey heet een waarzeggers-site die ik ontdekte via Facebook. Ik ben dol op onzin en baarlijke nonsens zodat ik snel deze site bezocht en mij onderwierp aan verschillende tests. Hoezo onzin en baarlijke nonsens. Alles bleek waar. Gewoon even een vraag aanklikken en iemand aan de andere kant van de lijn berekent razendsnel de eigenschappen van je profiel. Zo scoorde ik 99% wat betreft aantrekkelijkheid. Verbaasde mij niets. Mijn IQ bleek 150. Ver boven het gemiddelde. Ook geen verrassing. Ook heb ik koninklijk bloed. Vermoedde ik allang. O ja, ik zou vier keer trouwen. En hier ging het mis, of misschien moet ik de versnelling een tandje hoger zetten en lukt mij dat nog. Nou ja, voor iedereen met een flink minderwaardigheidscomplex een alleraardigste site. Ik bezoek ‘m vanaf nu dagelijks.


Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com