Brt’s briljantjes. Playboy

Bert van Balen, Briljantje, Playboy

‘We gaan u meenemen.’ Twee kordate verpleegkundigen beginnen aan mijn bed te sjorren om mij de kamer uit te rijden naar de operatiezaal. ‘Bedankt voor je bezoek Andrè,’ weet ik er nog uit te brengen. Hij had mij zojuist de “Playboy” overhandigd, ter afleiding van Thaise dromen die betere tijden lieten herbeleven. Ik word in slaap gebracht. Ik zal niets merken van hoe er iets uitgehaald wordt en iets anders ingebracht. Ik heb ervaring. De zesde keer in drie maanden. ‘U begrijpt dat wij dit niet eeuwig kunnen volhouden,’ zegt de specialist. Hij bedoelt dat ik het niet vol zal blijven houden. Ik weet het. Niets is uiteindelijk vol te houden. Hoe graag we het ook willen.

Over Bert van Balen 452 Artikelen
Bert van Balen (1944) verblijft sinds tien jaar vrij regelmatig in Thailand. Met name in Chiang Mai. Als autodidact leerde hij zijn hobby fotografie op jonge leeftijd te verheffen naar beroep, was hiernaast ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek, nooit getrouwd maar een flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

2 Comments

  1. Is er eigenlijk een Thais blad met zulke goede verhalen? Of heb je maar genoegen te nemen met een Nederlandse Playboy?

    Ik wens je nog heel wat plezier toe zolang het mag duren. Al stel ik me zo voor dat je liever een enkeltje richting paradijselijk Chiang Mai zou hebben.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*