Bert’s briljantjes. Pias

Eenmaal per dag hang ik de vrolijke pias uit en voer ik een toneelstuk op. Met mij is niets aan de hand, voel mij steeds beter en verwacht weer snel terug te komen.Bert van Balen, Briljantje, Pias
Nee niet dit jaar, te kort dag, maar zeker volgend jaar. Wanneer volgend jaar laat ik in het midden. Wel vermijd ik te zeggen dat het voor mijn gevoel nooit meer zal worden. Dit is een gevoel waar ik zelf ook niet aan wil, de complete overgave aan het onvermijdelijke. Zij lacht om grapjes die ik probeer te maken, ik zie haar ogen schitteren. Doodvermoeiend dit soort gesprekken via Messenger. Ik probeer ze zo kort mogelijk te houden. Maar zij probeert mij aan de praat te houden en ik moet weer uitleggen dat ik van haar hou. Tuurlijk, zeg ik met een gevoel van oneindige twijfel.

 

 

Afb. Pias evenementen

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)