Bert’s briljantjes. Pias

Eenmaal per dag hang ik de vrolijke pias uit en voer ik een toneelstuk op. Met mij is niets aan de hand, voel mij steeds beter en verwacht weer snel terug te komen.Bert van Balen, Briljantje, Pias
Nee niet dit jaar, te kort dag, maar zeker volgend jaar. Wanneer volgend jaar laat ik in het midden. Wel vermijd ik te zeggen dat het voor mijn gevoel nooit meer zal worden. Dit is een gevoel waar ik zelf ook niet aan wil, de complete overgave aan het onvermijdelijke. Zij lacht om grapjes die ik probeer te maken, ik zie haar ogen schitteren. Doodvermoeiend dit soort gesprekken via Messenger. Ik probeer ze zo kort mogelijk te houden. Maar zij probeert mij aan de praat te houden en ik moet weer uitleggen dat ik van haar hou. Tuurlijk, zeg ik met een gevoel van oneindige twijfel.

 

 

Afb. Pias evenementen

Over Bert van Balen 452 Artikelen
Bert van Balen (1944) verblijft sinds tien jaar vrij regelmatig in Thailand. Met name in Chiang Mai. Als autodidact leerde hij zijn hobby fotografie op jonge leeftijd te verheffen naar beroep, was hiernaast ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek, nooit getrouwd maar een flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*