Bert’s briljantjes. Parkeerwachter

Bert van Balen, Parkeerkaart, Briljantje, Parkeerwachter

Veel ouderen doen hun best zo lang mogelijk in leven te blijven omdat zij niets willen missen bij het opgroeien van hun kleinkinderen. Ik heb geen kinderen en vanzelfsprekend ook geen kleinkinderen. Waarom wil ik dan zo lang mogelijk door blijven leven? Omdat ik net mijn gehandicapten parkeerkaart heb. Ha, een blauw bordje met daarop het symbool van een rolstoel en een teken dat deze plek gereserveerd is voor iemand slecht ter been. Hier parkeer ik. Niet dat er iets is waar ik moet zijn, maar ik parkeer en blijf rustig zitten. Tegelijk hopend dat er een parkeerwachter langs komt en mijn vignet controleert. En daar is hij. Met een geschat I.Q tussen de 85 en 90 slentert hij langs mijn auto en keurt die geen blik waardig. Is dit nou waarom ik zo lang mogelijk wil blijven leven?

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)