Bert’s briljantjes. Parkeerwachter

Bert van Balen, Parkeerkaart, Briljantje, Parkeerwachter

Veel ouderen doen hun best zo lang mogelijk in leven te blijven omdat zij niets willen missen bij het opgroeien van hun kleinkinderen. Ik heb geen kinderen en vanzelfsprekend ook geen kleinkinderen. Waarom wil ik dan zo lang mogelijk door blijven leven? Omdat ik net mijn gehandicapten parkeerkaart heb. Ha, een blauw bordje met daarop het symbool van een rolstoel en een teken dat deze plek gereserveerd is voor iemand slecht ter been. Hier parkeer ik. Niet dat er iets is waar ik moet zijn, maar ik parkeer en blijf rustig zitten. Tegelijk hopend dat er een parkeerwachter langs komt en mijn vignet controleert. En daar is hij. Met een geschat I.Q tussen de 85 en 90 slentert hij langs mijn auto en keurt die geen blik waardig. Is dit nou waarom ik zo lang mogelijk wil blijven leven?

Over Bert van Balen 452 Artikelen
Bert van Balen (1944) verblijft sinds tien jaar vrij regelmatig in Thailand. Met name in Chiang Mai. Als autodidact leerde hij zijn hobby fotografie op jonge leeftijd te verheffen naar beroep, was hiernaast ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek, nooit getrouwd maar een flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*