Bert’s briljantjes. Parkeerkaart

Bert van Balen, Briljantje, Parkeerkaart

Foto Wikipedia

Iets wat je nog maar zelden ziet in de ogen van ouderen. Maar de oude man tegenover mij straalde een goedheid en begrip uit die mij direct geruststelde wat betreft zijn oordeel over mijn aanvraag voor een gehandicapten Europese Parkeerkaart. Wel had hij nog wat vragen. Per slot moest deze gepensioneerde arts aan het protocol voldoen zodat ik hem eens uitgebreid kon vertellen wat ik allemaal mankeer en met deze aandoeningen een parkeerkaart gerechtvaardigd zou zijn. Hij knikte. Nogmaals en nogmaals. Hij knikte met een blik vol begrip. Maar met al dat geknik verdween mijn zekerheid op een goeie afloop. Misschien was het gewoon het knikkebollen van een oude man die bij het zoveelste saaie verhaal in slaap begon te vallen. Ik stopte met praten, de man knikte niet meer en zei dat ie een positief advies aan de gemeente zou uitbrengen.Bert van Balen, Berts Nriljantje. Logopic

 

 

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)