Bert’s briljantjes. Opdracht

Zo kwam ik vandaag geheel per ongeluk op de Facebook-pagina van mijn ex. En wat zag ik? Een zeer gelukkig mens. Opdracht geslaagd, dacht ik. Een opdracht vanuit mijn onderbewustzijn die veel pijn en moeite heeft gekost om hem uit te voeren. Maar het onderbewustzijn denderde maar door als een op hol geslagen trein. Opdracht geslaagd, vertellen mij de foto’s die ik zie. Wat had ze gemoeten, nu met mij? Een man die op het randje van de afgrond balanceert. Die tienduizend kilometer van haar vandaan de moed aan het opgeven is. Of dit doordringt tot de grijze hersencellen van mij ex-lief? Denk het niet. Gezien haar acties nog meer bij mij weg te halen. Liefde en haat liggen dicht bij elkaar. En ik denk, laat ook maar. Bert van Balen, Berts Nriljantje. Logopic

 

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)