Bert’s briljantjes. Niksnut

Bert van Balen, Briljantje, Niksnut

Een Flying Dutchman met ligplaats in de jachthaven van “BRU” in Bruinisse, een sportwagen van het merk Sunbeam, een goeie baan bij een grote beleggingsmaatschappij en samenwonend aan de Ringvaartweg in Kralingen. Een arbeidershuisje, maar met een enorme tuin. Hoe een niksnut dit allemaal voor mekaar heeft gekregen vraag ik mij nu nog af. Vooral dankzij anderen, is mijn conclusie nu ik stukjes herinnering laat passeren. De boot en de sportwagen via een goede vriend die met een zeevarend jacht in Bruinisse lag, de baan via mijn vader en de vriendin waarmee ik samenwoonde gejat van een ander. Een verwend stuk ellende was ik. Maar wel zo eentje die onbewust smeekte om een goed pak op z’n donder. Nou, dat zou komen. Een paar jaar later.

Bert van Balen, Berts Nriljantje. Logopic

Over Bert van Balen 452 Artikelen
Bert van Balen (1944) verblijft sinds tien jaar vrij regelmatig in Thailand. Met name in Chiang Mai. Als autodidact leerde hij zijn hobby fotografie op jonge leeftijd te verheffen naar beroep, was hiernaast ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek, nooit getrouwd maar een flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*