Bert’s briljantjes. Niksnut

Bert van Balen, Briljantje, Niksnut

Een Flying Dutchman met ligplaats in de jachthaven van “BRU” in Bruinisse, een sportwagen van het merk Sunbeam, een goeie baan bij een grote beleggingsmaatschappij en samenwonend aan de Ringvaartweg in Kralingen. Een arbeidershuisje, maar met een enorme tuin. Hoe een niksnut dit allemaal voor mekaar heeft gekregen vraag ik mij nu nog af. Vooral dankzij anderen, is mijn conclusie nu ik stukjes herinnering laat passeren. De boot en de sportwagen via een goede vriend die met een zeevarend jacht in Bruinisse lag, de baan via mijn vader en de vriendin waarmee ik samenwoonde gejat van een ander. Een verwend stuk ellende was ik. Maar wel zo eentje die onbewust smeekte om een goed pak op z’n donder. Nou, dat zou komen. Een paar jaar later.

Bert van Balen, Berts Nriljantje. Logopic

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)