Bert’s briljantjes. Narcose

Driemaal in de vier weken onder narcose heeft zo zijn effect. Ik merk het aan den lijve door bijvoorbeeld erg op te passen met het knipperen van mijn ogen omdat het knipperen halverwege de neiging krijgt op te houden en de ogen stijf gesloten blijven. Niet zo erg handig als je nog een auto bestuurt. Zo ben ik ook al in diepe slaap gevonden op hole 13, in de rij bij de kassa van Albert Heijn en staand voor een zebrapad. Ongeduldig toeterde automobilisten maakten mij wakker, een schreeuwende huisvrouw idem dito bij Appie en een mede golfspeler stond aan me te sjorren op de teebox. Zet mij ergens neer en ik slaap.  Zelfs nu, achter mijn laptop. Letter voor letter met kleine tussenposen om het uiltje te knappen.

Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com