Bert’s briljantjes. Narcist


Op Facebook vind ik regelmatig een verwijzing naar een site voor narcisten. Het gaat erom dat je via je foto of naam een karakterbeschrijving krijgt die in alle gevallen een behoorlijke veer in je reet steken. Al gauw ben je van koninklijke bloede, heb je een prachtig karakter, ben je erg geliefd en bezit een buitengewoon doorzettingsvermogen. Om wat aan waarheidsvinding te doen gebruik ik regelmatig een andere naam of plaats een foto die niet van mijzelf is. Resultaat; hetzelfde. Dus een prima site voor narcisten die de omschrijving van hun talenten en karakter graag op Facebook plaatsen om de goegemeente te laten zien wie zij in hun vriendenkring hebben. Zoiets heb ik nog niet gedaan, maar binnenkort kan men lezen hoe geweldig ik ben.


Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

1 Comment

  1. Geweldig Bert.

    Carl Jung noemt dit als een fase in de individualisering van de mens. Stuk voor stuk, een op een. Het ‘ik’ wordt geboren.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.