Bert’s briljantjes. Kameraden


Rotterdam huilt terwijl het vorig jaar nog lachte. 1- 4 tegen Ajax in de Kuip. Vermoeidheid door het spelen in de Champions League heeft een belangrijke rol gespeeld in het verlies tegen de aartsvijand. Zo wordt als excuus aangevoerd. “You never walk alone” werd weer eens gedemonstreerd door de Ajax- spelers die elke aanvallende speler van Feyenoord op de huid zaten en hem op die manier maar weinig kans gaf. Veel beter zou het dan ook zijn het aloude “Hand in hand kameraden” weer van stal te houden. Zijn wij gelijk ook van Lee Towers af, wat op zich  al een geprolongeerd landskampioenschap waard is. Helaas zal er van het één noch het ander sprake zijn. Feyenoord zal eerder moet knokken om in de eredivisie te blijven. Alone.


Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

2 Comments

  1. Bert heeft een andere wedstrijd gezien, denk ik, want 010 liet zich pas in het laatste kwartier inpakken door 020. Noblesse oblige?

    Zo slecht was 010 niet. Mij maakt het niet uit; ik ben voor Substantia Dames Senioren te Luttelgeest en de ‘foeballende’ heren gaan aan me voorbij.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.