Bert’s briljantjes. Hype


Bert van Balen, Briljantje, Hype
Alls op deze foto is nep. Of niet?

Ha, nieuwe hype. Nepnieuws. #MeToo suddert nog wat na, maar de Ooo’s en de Aaa’s beginnen zo langzamerhand naar de achtergrond te verdwijnen, de Zwarte -Pietendiscussie is ook over zijn hoogtepunt heen en de schoenen van de vic- premier zijn geen onderwerp van gesprek meer. Net op tijd kunnen wij ons nu druk maken over nepnieuws. De krant lees ik vanaf nu met alle reserves die ik op kan brengen, alle berichten op Facebook geloof ik niet meer zoals voorheen en dat men over Trump schrijft dat hij een onbeschofte hork is heb ik ineens zo mijn twijfels. Nepnieuws. Gelukkig kan ik nog wel op mijzelf vertrouwen met het verspreiden van echt nieuws. Ik heb namelijk geen nieuws.


Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com