Bert’s briljantjes. Hotel de Paris

Ik en de Robeco-directie gingen op reis. Zij met attaché koffertjes, ik met de filmrol. Een meeting in Parijs en hierna vlogen we door naar Genève, Grenoble, . . . overal waar het geld zat wat belegd diende te worden. Wij logeerden in de duurste hotels waar ook de meetings plaats vonden. In Monaco logeerden wij in het Hotel de Paris. Na de bespreking was er een groot diner. Ik werd geplaatst ter linkerzijde van een acteur die ik herkende als een van de spelers uit de comedyserie Dad’s Army. Een enthousiast zeezeiler. Jammer voor de aan zijn rechterzijde geposteerde officiële Robeco-gesprekspartner, want auteur en ik raakten in een zeer geanimeerd gesprek over het zeilen. Hij gaf mij tal van tips over ‘lovely harbours’ aan de zuidkust van Engeland. Ik moest vooral Alderney, een van de Kanaaleilanden niet overslaan.Bert van Balen, Berts Nriljantje. Logopic

Foto tegel: Wikipedia, Hotel de Paris

Alle briljantjes van Bert van Balen

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)