Bert’s briljantjes. Google

Bert van Balen, Briljantjes, Google
Van Search Engine Land

Een nadeel van internet is dat je via Google van alles en nog wat te weten kunt komen over je eigen of andermans gezondheid. En ik speur wat af want ik mankeer van alles en nog wat. Tenminste, volgens de diverse gezondheidsites. Dat ik echt wat mankeer weet ik al jaren, maar wat hier allemaal aan toegevoegd kan worden grenst aan het ongelooflijke. Dat ik überhaupt nog besta! Nu las ik weer dat roken slecht is voor de lever. Naast het nuttigen van alcohol. Twee leuke hobby’s die je het beste kunt opgeven wil je tenminste meedoen in de strijd; wie wordt er het oudst. Nou zo te lezen ik niet. Ik heb ook nooit veel competitiedrang gevoeld. Tenzij het ging om de vraag; wie leeft er het lolligst.

Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com