Bert’s briljantjes. God

Bert van Balen, Briljantje, God
Er moet meer zijn dan dit

De mens wikt maar God beschikt. Dacht ik nadat ik vandaag via “Mijn Zorgplan” van het Erasmus MC las dat het onontkoombaar is weer behandelingen te moeten ondergaan. Levergericht, stond er bij. Ik weet wat dit betekent. 48 uur opgesloten worden in een bunker omdat er radioactief spul mijn lijf ingaat en ik een gevaar vorm voor mijn omgeving. Zelfs nog na een week waarbij ik moet vermijden in de buurt te komen van kinderen en zwangere vrouwen. Iets wat wat ik toch al gewoon ben te doen, dus dit zal mij de minste moeite kosten. Veel meer moeite kost het dat al mijn plannen uitgesteld moeten worden of zelfs volledig geëlimineerd. De nazorg van de Luthetium Therapie, zoals het heet, vergt nou eenmaal maanden. God verdom mij niet, dacht ik.

Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com