Bert’s briljantjes. Gerommel

Zo, dus van mij wordt verwacht dat ik op 21 september ga stemmen op een partij die mij het beste vertegenwoordigt. Stemwijzer geraadpleegd, alles ingevuld wat ik belangrijk vind voor de stad Rotterdam en kwam uit op de SP. Gatver, dacht ik. Eigenlijk gingen mijn gedachtes uit naar 50+. Nog eens. En eens goed tot mij door laten dringen welke politieke partij nou het beste voorheeft met de stad en met mij. Allemaal natuurlijk alleen de manier waarop is verschillend.

Bert van Balen, Briljantje, Gerommel

Geen sloopkogel

Gerommel in de marge is het eigenlijk, totdat ik bij Pauw een hele uitzending zag over de komende gemeenteraadsverkiezingen. Alle partijen waren aanwezig. En welke partij blonk uit met zijn betoog; NIDA. Geen sloopkogel door de wijk Crooswijk was hun speerpunt. Verwoesting van jarenlange sociale cohesie zou het gevolg zijn. En hier was ik het helemaal mee eens. Of dit mijn persoonlijke welzijn dient? Nee, maar wel mijn sentiment.Bert van Balen, Berts Nriljantje. Logopic

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)