Bert’s briljantjes. Bretels

Zo had ik het plan een nieuwe garderobe aan broeken aan te schaffen omdat mijn gewicht inmiddels is gereduceerd naar de 64 kilo. Niet meer gewend hier in Nederland ook maar een kledingstuk te kopen maar dit de laatste al tien jaar in Thailand te doen, schrok ik mij te pletter van de prijzen die hier gehanteerd worden. De schok van de benzineprijs en wat je kwijt bent in een supermarkt nog maar net te boven, nu werd ik geconfronteerd met het feit dat ik hier bepaald geen miljonair ben terwijl ik dat gevoel in Thailand altijd wel had. De waarheid kan soms hard zijn ook al om het feit dat Thailand ver van mij verwijderd is en het angstige vermoeden dat ik voortaan een vermogen uit zal moeten geven om stomweg in leven te blijven. Laat staan als je daar ook noodgedwongen een nieuwe garderobe bij wil aanschaffen. Bretels dan maar. Stukken goedkoper.

Bert van Balen
Over Bert van Balen 453 Artikelen
†Bert van Balen (20 juni 1945 - 26 oktober 2018) verbleef een decennium lang regelmatig in Thailand, vooral in Chiang Mai. Bert leerde als autodidact van zijn hobby fotografie zijn beroep te maken. HIj was ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek en flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

1 Comment

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.