Bert’s briljantjes. Pakketje

De gezellige donkere dagen voor kerstmis worden ze genoemd. Winkelstraten lopen weer vol met mensen uitgedost in vooral regenkleding en, zoals voorspeld door het KNMI, binnenkort in een winterse outfit. Mij kan het gestolen worden. Die versierde winkelstraten, de feestelijk uitgedoste winkels, de mensenmassa’s met hun koopgedrag, ik haat het. Nee, sinds ik het internetwinkelen heb ontdekt blijf ik binnen en wacht tot het pakketje bezorgd wordt. Ik hoef niet in etalages te kijken maar slechts uit het raam of de bezorgdienst er al aan komt. En kijken hoe de regen gestaag neervalt, straks over zal gaan in sneeuw terwijl ik mijn huidige bestaan vervloek. Beperkt in bewegingsvrijheid,  thuisblijvend en wachtend totdat ik weer in staat ben te slenteren door een winkelstraat. Of beter, door een shoppingmall in Chiang Mai.

Deze pagina delen

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn
  • Delen op Google+
 

Lees ookgerelateerde berichten

Reageer

E-mail (wordt niet gepubliceerd)