Bert’s briljantjes. Rolstoel

Zal ik toch m’n bed uitmoeten. J. haalt mij op en brengt mij naar het Erasmus voor m’n tweewekelijkse infuus. Of ik een twee Euro muntstukje bij me heb. Bert van Balen, Briljantje, RolstoelDit heb je nodig net als bij een winkelwagentje in de supermarkt. Hier gaat het om een rolstoel. Lopen kan ik nauwelijks en zeker niet de afstand die je tegenwoordig in het nieuwe Erasmus af moet leggen om op de dagbehandeling te komen. Ik krijg op mijn aandringen weer infusen tegen de spierziekte CIDP. Het helpt. Beetje bij beetje. In Chiang Mai kreeg ik de infusen ook. In het RAM. Ik meldde mij als ik aan voelde komen dat ik er weer aan toe was. Je kreeg een kamer voor jezelf en een verpleegkundige die je bloeddruk in de gaten hield. Was dan altijd een beetje aan de hoge kant. In het Erasmus is mijn bloeddruk een stuk lager.

Bert van Balen, Berts Nriljantje. Logopic

Over Bert van Balen 452 Artikelen
Bert van Balen (1944) verblijft sinds tien jaar vrij regelmatig in Thailand. Met name in Chiang Mai. Als autodidact leerde hij zijn hobby fotografie op jonge leeftijd te verheffen naar beroep, was hiernaast ook chauffeur, magazijnbediende, semi beroepszeiler, redacteur en journalist voor Kidsweek, nooit getrouwd maar een flierefluiter. De reden tot zijn regelmatig langdurig verblijf in Thailand is terug te vinden in zijn boek: Hoera, ik heb kanker. Te bestellen via Bol.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*