Beroemdheden zijn nu bezig met het verwijderen van hun verplichte Twitter-vinkjes

Dat is twee dagen later dan het gemiddelde op Twitter – ja, we weten het, lage balk om te wissen Elon Musk’s 4/20 bevel om “verouderde” verificatietekens te verwijderen, werd eindelijk van kracht. (In tegenstelling tot de huidige praktijk werd Twitter Blue ooit onder gebruikers verspreid om te voorkomen dat er constant een blauw vinkje werd gebruikt om betaalde abonnees op de dienst aan te geven om duidelijk te maken wie ze zeiden dat ze waren.) Kort na de Grote Zuivering kwamen veel beroemde mensen begonnen op te merken dat ze op de een of andere manier een blauw vinkje hadden, wat aangeeft dat ze betaald hadden voor Twitter Blue. Het begon met een paar –William Shatner, LeBron James, Stephan Koning– en verspreid naar vele accounts met grote namen en veel volgers.

In een van zijn verschillende vervelende ontledende tweets over deze dingen – afgewisseld met video’s van zijn raketlanceringen, die meestal de stukjes overslaan waar de raketten daarna exploderen – zei Musk. “betaling” Blauwe accounts van enkele beroemdheden. Het wordt algemeen aangenomen dat de generaal van Elon Musk ‘schitterde’ Iets pathetisch forums, maar niet grappig genoeg om daadwerkelijk te posten” benadering van online comedy, subliminaal trollen van zijn critici. (Zonder de onderliggende veronderstelling in twijfel te trekken, erkent Musk dat zijn meest uitbundige uiterlijk voor een enorm aantal mensen een symbool van schaamte is.) Het eindresultaat is mensen zoals Patton Oswald. Op zoek naar manieren om de blauwe markering te verwijderenMeestal krijgen ze te horen dat ze met het verificatiesysteem moeten jongleren door simpelweg hun schermnaam of avatar te veranderen.

READ  Tina Turner dood: laatste nieuws en eerbetoon nadat de legendarische zangeres op 83-jarige leeftijd is overleden

Zo’n zeer belangrijke gebruiker vandaag, niet verrassend Oefening, die in veel opzichten het vreemde, groteske kloppende hart van Twitter is. De meest populaire online komiek-wie Onlangs gaf hij voor het eerst een out-of-character interview– en heeft momenteel 1,7 miljoen volgers op Twitter – heeft vandaag verschillende keren een blauw vinkje op zijn account laten verschijnen en verdwijnen, terwijl hij een reeks vernietigende beledigingen aan het adres van Musk tweette. Onlangs heeft Lantham een ​​bericht over de wet geretweetDat geldt ook voor misplaatste pogingen om het te laten lijken alsof iemand een product goedkeurt – als we leren van de drill-tweet over de Amerikaanse auteursrechtwetgeving, is dat geen definitieve indicatie van hoe dom het vandaag is, en we weten niet wat het is.

Wacht, eigenlijk doen we het: we zien de taal “Twitter heeft zich geabonneerd op Blue en hun telefoonnummer geverifieerd” op de accounts van late acteurs en artiesten. Chadwick Boseman En Norm McDonald, dook het vandaag op met ongedekte cheques. De huidige speculatie is dat blauwe cheques – en misschien alleen Twitter Blue – worden toegekend aan iedereen met meer dan 1 miljoen volgers op de service. Maar er is een speciaal soort irritatie dat voortkomt uit het zien van geliefde dode beroemdheden die zich bij de inspanning voegen, terwijl Elon Musk blijft herhalen dat hij niet van hem is, niet van hem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *