Bericht NVTHC: crematie Pim Hoonhout


Pim Hoonhout
Pim Hoonhout

De Nederlandse Vereniging Thailand HC deelt mee dat Pim Hoonhout woensdag 11 november om 1500 uur wordt gecremeerd in de Wat Khao Tao te Hua Hin.

Vrienden en bekenden van Pim houden dinsdagavond 10 november van 1900 uur een herdenkingsbijeenkomst in Say Cheese in Hua Hin.

Zij schreven hier eerder over:

Na het trieste bericht van het overlijden van onze vriend Pim Hoonhout hebben wij besloten dat dit toch niet zomaar aan ons voorbij kan en mag gaan.

De vrienden van Say Cheese willen u dan ook graag uitnodigen om in de geest van Pim nog eenmaal bij elkaar te komen en op een gepaste wijze afscheid van hem te nemen, zoals Pim het graag had gewild.

Pim was onmiskenbaar verbonden aan haring en tonic, daarom willen wij aanstaande dinsdag 10 september onder het genot van een haring en een blikje tonic stil staan bij onze vriend Pim Hoonhout.

Een gedeelte van de dagomzet zal ter beschikking worden besteld aan de nabestaanden.

U bent van harte welkom op het terras van Say Cheese (Soi 74 in Hua Hin) vanaf 19.00 uur.

Helaas kunnen wij u nog geen definitieve datum geven voor de crematie. De Nederlandse ambassade in Bangkok is op de hoogte gesteld, en tot op heden is het stoffelijk overschot nog niet vrijgegeven door de familie in Nederland.

Zodra hier meer van bekend is zullen wij u hiervan in kennis stellen.

Met vriendelijke groeten,

De vrienden van Pi


Beste lezer

Trefpunt Azië is een reclamevrije site geheel gemaakt door vrijwilligers. Al onze berichten zijn voor iedereen te lezen. Maar het in stand houden van een website als Trefpunt Azië kost geld; er zijn kosten voor software om de site te maken en de huur van serverruimte zodat hij te zien is. Die kosten worden gedragen door leden van de redactie en die kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Als u wilt helpen met een (kleine) bijdrage klik dan op de rode knop rechtsonderdaan op de pagina en doneer, dat kan al vanaf 3 euro. Wilt u op een andere manier helpen? Mail dan even met de redactie: post@trefpuntazie.com

Dankzij uw bijdrage kan Trefpunt Azië elke dag nieuws en achtergronden uit uw favoriete werelddeel blijven brengen.

 

Redactie
Over Redactie 791 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.

1 Comment

 1. Gecondoleerd, ik kende Pim vele jaren sinds hij boekte bij mijn reisburo Monty’s Travel Service in Haarlem.
  na mijn werk regelmatig een haring bij zijn visstal gehaald (en een biertje).
  Ben hem een paar om gaan zoeken in Hua Hin.

  Ik hoop op een grote opkomst, helaas zal ik zelf niet aanwezig zijn.

  Veel sterke voor Pi.

  vr, groet, Ruud

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.