Auteurscampagne: schrijf, win en verblijf!

Trefpunt Thailand pakt uit:

win gratis verblijf in sfeervol hotel in historisch Ayutthaya

 

Trefpunt Thailand timmert sinds de start in juli 2015 nijver aan de weg. We zijn zonder op de borst klopperij best tevreden met het tot nog toe bereikte resultaat. Het bezoek aan onze site groeit gestaag, wat we de lezers aanbieden beschouwen we als interessant en divers.

We hebben echter wel geleerd dat succes en groei voor onze site hand in hand gaan met het dagelijks aanbieden van goede verhalen. Dat trekt een behoorlijke wissel op ons auteurs-bestand. De één kan nu eenmaal meer tijd en energie steken in deze schrijf-hobby dan de ander. Het is bij het niet-commerciële Trefpunt Thailand bovendien een zaak van onbetaald vrijwilligerswerk.

Het is daarom van belang dat wij kunnen terugvallen op een zo groot en verscheiden mogelijk arsenaal aan schrijvende en/of fotograferende auteurs. Met de kwaliteit die wij voor ogen hebben is het niet makkelijk die te vinden.  Regelmatig krijgen we van benaderde ‘aantrekkelijke auteurs’ te horen: jullie hebben een leuke en mooie website, maar helaas heb ik te weinig tijd. Of ik ben al actief op een eigen site.

Soms hebben mensen echter een extra duwtje nodig. Dat hopen wij te geven met onze actie ‘Auteur aangebracht?  Geniet van een driedaags verblijf (2 nachten) in het charmante Boutique Resort & Spa Pludhaya bij Ayutthaya.

Hoe? Je kunt jezelf vinden in het concept van onze site? Geef dan jezelf of een goede schrijver of schrijfster die je kent op als auteur en stuur een (foto)verhaal in van minimaal vijfhonderd woorden. Na het insturen van in drie verhalen voor Trefpunt wint de aanbrenger/auteur twee nachten gratis verblijf met ontbijt voor twee personen in Pludhaya. Let wel, het aanbod is beperkt en geldt voor de eerste drie inzenders van door ons geschikt bevonden verhalen. De redactie heeft voor beoordeling van de kwaliteit de deskundige hulp ingeroepen van gastauteur Willem Hulscher, die behalve een uitstekend schrijver ook de nodige ervaring heeft als eindredacteur. Willem krijgt de beslissende stem als de redactie er onderling niet mocht uitkomen.

Wij willen met deze campagne goede auteurs ontdekken en als de samenwerking wederzijds bevalt hopen we dat de  nieuwkomer zich voegt bij de vaste medewerkers in onze ‘auteursgalerij‘,  Van winnende auteurs wordt wel verwacht dat ze een kort stukje maken over hun ervaringen in  in Ayutthaya en Pludhaya.

De onderwerpkeuze is volledig vrij. Je hoeft bij Trefpunt Thailand geen Thailand-deskundige of Thailand-fan te zijn om je verhalen kwijt te kunnen. Conform ons concept vinden wij kennis van/betrokkenheid bij Thailand en/of de regio een flinke pré, geen absolute vereiste.

Aanmeldingen graag naar redactie Trefpunt Thailand, post@thailandtref.com.

 


 Dit schreef Antonin Cee eerder over Pludhaya Resort & Spa:

Het charmante Pludhaya Resort & Spa in Ayutthaya, waar ik het genoegen had ettelijke malen te logeren, heeft er een aantal kamers bijgebouwd. Het resort, enkele kilometers gelegen buiten Ayutthaya temidden van rijstvelden met aan de horizon de bekende ruïnetempel Wat Chai Yai Monkul, beschikte oorspronkelijk over een elftal kamers.

 

TT redactie, acteurscampagne, sponsor Pludhaya

TT redacgtie, auteurscampagne . sponsor Pludhaya

Deze villa-kamers, gedrapeerd rond een vijver, zijn gedecoreerd in traditionele Thaise stijl en uitgerust met alle comfort. Voorzien van badkamers en separaat toilet, hebben de meeste kamers ook een balkon met uitzicht op de vijver en verdienen hun vier sterren met verve. Achter het zwembad stroomt een klein riviertje, dat wat verderop uitmondt in de Chao Phraya rivier, in de buurt van waar eens VOC factorij gelegen was en nu Ban Hollanda staat.

In hun kleine prauwen kun je er de vissers aan het werkt zien met hun werpnetten temidden van grote plukken waterhyacint.

TT redactie, auteurscampagne, sponsor Pludhaya pludyaoverviewHet hotel heeft er twaalf kamers bijgekregen, eveneens gedecoreerd in klassiek Thaise stijl en voorzien van een veranda. Deze geeft uitzicht op de rijstvelden, waar het land nog wordt beploegd door waterbuffels en deze “window” op wat nu haast voorbije tijden zijn geeft aan het hotel een apart cachet. Het uitzicht geeft met dat op de vissers en de waterhyacinten een prachtig landelijk aura aan Pludhaya. Een ware aanrader voor mensen met een hang naar kleinschaligheid, traditie en comfort.

Meer info over onze eerste sponsor vinden jullie door op de advertentie rechtsonder op de homepage te klikken. Of deze link te gebruiken: http://www.pludhaya.com
Over Redactie 797 Artikelen
De auteursnaam van de redactie van Trefpunt Azië. Wij publiceren onder deze naam berichten van de redactie en bijdragen die niet onder naam van de bron kunnen worden geplaatst.