Anthony Davis leidt Lakers langs Warriors in Game 3: hoe kan Golden State zich aanpassen aan Game 4?

De Lakers herstelden zich van een steile Game 2-nederlaag en namen zaterdag thuis een 2-1 voorsprong met een 127-97 overwinning op de Warriors in Game 3 van hun tweede ronde playoff-serie. Dit is wat u moet weten:

  • Het centrum van Los Angeles, Anthony Davis, leidde alle scorers met 25 punten; Hij voegde 13 rebounds, vier blocks en drie steals toe. LeBron James en D’Angelo Russell scoorden elk 21 punten.
  • Stephen Curry liep op Golden State met 23 punten op 9-van-21 schieten (4-van-10 van 3-punts bereik). De Warriors schoten in totaal 39,6 procent van het veld.
  • De Lakers sloegen 28-uit-37 vanaf de vrije worplijn, terwijl de Warriors 12 van de 17 vrije worppogingen deden.
  • Game 4 is maandag om 22.00 uur ET.

AtletischDirecte analyse:

Los Angeles verstikte de aanval van Golden State

De Lakers vielen vroeg in het tweede kwartaal in een gat van 11 punten toen Russell het koud kreeg en James het eerste kwart uitstelde naar zijn teamgenoten. In de eerste 15 minuten waren de Warriors nog steeds op tempo om 20 3s te halen, zoals ze hadden gedaan in de eerste twee wedstrijden van de reeks in Golden State. Maar dit spel veranderde toen de Lakers omzet en overtredingen begonnen te trekken.

Tijdens de rust scoorden de Lakers beter dan de Warriors met 17-4 op omzet en 15-4 vanaf de vrije worplijn. In staat om fouten van James en Davis te trekken en de aanval van de Warriors te beperken tot iets anders dan Curry’s schoten maken, zou een ommekeer van 22 punten vanaf het tweede kwartaal Game 3 opzetten en definiëren. — Murray

Het derde kwart maakte opnieuw het verschil

In Game 2 brachten de Warriors de Lakers in verlegenheid, met een voorsprong van 30 laat in het derde kwartaal. De Lakers kwamen terug van een voorsprong van 34 punten in Game 3. Het is een beurt van 45 punten, door vuilnisbelten en slots. Maar de reeks stond gelijk met 1-1 en de Lakers moesten het thuisvoordeel vasthouden. De inzet is niet zo hoog in Game 3 zaterdag als Game 4 op maandagavond.

READ  Adani staat voor kritieke dag na mislukte aandelenverkoop van $ 2,5 miljard

Als de Lakers geschokt zijn door het verloop van Game 2 zaterdagavond en hun thuispubliek, verwacht dan dat de Warriors dienovereenkomstig zullen reageren op de vernedering – vooral nu de Lakers een 3-1 voorsprong nemen. — Murray

Wat ging er mis met de Warriors?

Laten we beginnen met het tweede kwartaal van de ramp. Ze gingen omhoog met 40-29. Dat is het moment waarop Klay Thompson niet eens keek toen Curry een doorslaande pass gooide in de overgang. schreeuwde Curry gefrustreerd. Dat zijn negen omzetten in het tweede kwartaal en een van de tekenen van naderend verval.

Moses Moody werd gefloten omdat hij Davies had laten struikelen. Draymond Green en JaMychal Green baanden zich een weg door Tech. Draymond zat in grote problemen op de bank. De Warriors scoorden slechts 18 punten in het tweede kwartaal en gingen 11-van-11 om de helft af te sluiten met een run van 30-8. — Leidekker

Welke vragen moeten worden beantwoord voor een grote Game 4?

Blijft Golden State bij JaMychal Green in de basisopstelling? Het werkte goed in Game 2, maar de Lakers pasten hun match-ups tegen, trokken Davis weg van Draymond Green en lieten hem terug naar de verf knijpen. JaMychal miste alle drie zijn 3-en en de Warriors werden in zijn 10 minuten met 11 punten overtroffen. Ze kunnen nog kleiner gaan en naar Jordan Poole gaan, maar hij heeft niet goed gespeeld. Hun traditionele starters (waaronder Kevon Looney) zijn altijd de veiligheidsdeken van coach Steve Kerr geweest, maar de kloof wordt kleiner en de recente ziekte van Looney lijkt zijn impact enigszins te hebben verminderd.

READ  Premier Aryeh ontmoette Teri in het huis van de Shas-chef na de diskwalificatie door het Hooggerechtshof

De Warriors hebben betere vertoningen nodig van hun grote namen. Draymond Green ging vijf keer foutloos uit en bleef beperkt tot 23 minuten. Thompson miste negen van zijn 14 schoten en maakte zes omzet. Curry was erg stil. — Leidekker

Het hoogtepunt van het spel

Vitale statistieken

In Game 2 scoorden de Warriors samen 84 punten in het tweede en derde kwartaal (43 en 41 punten). In Game 3 waren ze dat wel Hij scoorde slechts 38 punten (18 en 20 punten).

NBA Playoffs-beugel

Volgen Atletisch’s NBA Playoffs-beugel.

Verplichte literatuur

(Foto: Gary A. Vasquez / USA Today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *