Ambtenaren in Florida geven adviezen voor door muggen overgedragen ziekten

Het Florida Department of Health geeft een door muggen overgedragen ziekteadvies uit over de gehele staat


Na vier bevestigde gevallen van malaria in Provincie Sarasota, heeft het Ministerie van Florida van Gezondheid een over de hele staat adviserend voor de door muggen overgebrachte ziekte uitgegeven. Floridianen moeten oefenen met het gebruik van insectenspray, gebieden met veel muggenpopulaties vermijden en waar mogelijk een lange broek en overhemd dragen. Gezondheidsfunctionarissen zeggen dat het besproeien van insectenwerende middelen vanuit de lucht en op de grond zal worden voortgezet in gebieden met een hoge muggenpopulatie. De gezondheidsafdeling heeft het publiek geadviseerd zich te concentreren op de bescherming tegen muggen door te onthouden “af te tappen en af ​​te dekken”. Voer het water af uit vuilnisbakken, huisafvoeren, emmers, zwembadafdekkingen, koelers, speelgoed, bloempotten of sproeiers of elke andere container die regenwater opvangt dat niet wordt gebruikt. Zwembaden moeten worden onderhouden en op de juiste manier worden gechloreerd. Leeg plastic zwembaden wanneer ze niet in gebruik zijn. Herstel gebroken schermen op ramen, deuren, veranda’s en patio’s. Kleding – Draag schoenen, sokken en een lange broek en lange mouwen. Dit soort bescherming kan nodig zijn voor mensen die moeten werken in gebieden waar muggen aanwezig zijn. Afweermiddel – Gebruik muggenspray op de juiste manier. Steve Harrison, manager van de muggenbestrijdingsdivisie van Orange County, zegt dat ze nu twee zorgen opvolgen. “We staan ​​onder twee door muggen overgedragen ziekteadviezen. De ene is voor oosterse paardenencefalitis en de andere voor malaria”, zei hij. Jay Williams van het Florida Department of Health zei dat malariagevallen in Zuid-Florida niet besmettelijk zijn. ,” hij zei. Topnieuws: voormalig NFL-quarterback Ryan Mallett verdrinkt voor de kust van Florida Beach ’s Werelds grootste’ Buc-ee’s winkel gaat maandag open Atlantic National Hurricane Center houdt twee systemen in de gaten

READ  Lamar High School vanwege schietpartij op de campus - NBC 5 Dallas-Fort Worth

Na vier bevestigde gevallen van malaria in Provincie Sarasota, heeft het Ministerie van Florida van Gezondheid een over de hele staat adviserend voor de door muggen overgebrachte ziekte uitgegeven.

Floridianen moeten oefenen met het gebruik van insectenspray, gebieden met veel muggenpopulaties vermijden en waar mogelijk een lange broek en overhemd dragen.

Gezondheidsfunctionarissen zeggen dat sproeien vanuit de lucht en vanaf de grond aan de gang is in door muggen geteisterde gebieden.

De gezondheidsafdeling adviseert het publiek om ijverig te zijn in hun persoonlijke inspanningen om muggen te beschermen, en eraan te denken “af te tappen en te bedekken”.

  • Voer water af uit vuilnisbakken, huisafvoeren, emmers, zwembadafdekkingen, koelers, speelgoed, bloempotten of sproeiers of elke andere container die regenwater opvangt.
  • Gooi oude banden, vaten, flessen, blikken, potten en pannen, kapotte apparaten en andere ongebruikte items weg.
  • Leeg en reinig vogelbaden en waterbakken voor huisdieren minstens één of twee keer per week
  • Bescherm boten en voertuigen tegen regen met waterdichte zeilen.
  • Zwembaden moeten worden onderhouden en op de juiste manier worden gechloreerd. Leeg plastic zwembaden wanneer ze niet in gebruik zijn.
  • Herstel gebroken schermen op ramen, deuren, veranda’s en patio’s.
  • Kleding – Draag schoenen, sokken en een lange broek en lange mouwen. Mensen die in door muggen geteisterde gebieden moeten werken, hebben mogelijk dit soort bescherming nodig.
  • Afweermiddel – Gebruik muggenspray op de juiste manier.

Steve Harrison, manager van de muggenbestrijdingsdivisie van Orange County, zegt dat ze nu twee zorgen opvolgen.

“We staan ​​onder twee door muggen overgedragen ziekteadviezen. Een voor Oosterse paardenencefalitis en een andere voor malaria,” zei hij.

READ  China en Rusland bevestigen meerjarige economische samenwerking

Jay Williams van het Florida Department of Health zei dat het goede nieuws is dat malariagevallen in Zuid-Florida niet besmettelijk zijn.

“Malaria verspreidt zich niet van persoon tot persoon. Er is echt een bepaalde manier voor nodig om samen te trekken, vooral door muggen,” zei hij.

Belangrijkste koppen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *