Acteurs Ari Emanuel en Brian Lourd moeten naar buiten komen om staking te stoppen – Deadline

Hollywood-executives bellen op het laatste moment om te proberen de staking van de acteurs te stoppen.

Deadline begrijpt dat Endeavour-baas Ari Emanuel en CAA-president Brian Lourd een aanbod hebben gedaan om te helpen een weg te vinden naar een overeenkomst tussen SAG-AFTRA en AMPTP.

Emanuel nam vorige week contact op met de leiding van SAG-AFTRA om een ​​totale staking te voorkomen als de acteurs zich bij de schrijvers voegden, en Lourdes deed soortgelijke telefoontjes.

“Het gaat niet alleen om het beëindigen van de staking, het gaat om het vinden van een weg vooruit voor iedereen”, vertelde een bron dicht bij de gebeurtenissen aan Deadline.

De vakbond accepteerde de onthulling van Emanuel en probeerde hem in ieder geval dicht bij het proces te houden, aangezien de onderhandelingen de laatste uren ingaan voordat het huidige verlengde contract op 12 juli om middernacht afloopt.

“Dit zijn redelijke mensen”, zei een insider over de reactie op Emanuels telefoontje.

Met spanningen tussen veel agenten en schrijvers die nog steeds aanhouden als gevolg van de impasse tussen de WGA en ATA, is het idee van topbureaubazen die helpen om het pad te effenen naar contracten met acteurs in plaats van met schrijvers.

Maandagochtend vroeg horen we dat AMPTP, geleid door Carole Lombardini, aanbevolen heeft om federale bemiddelaars in te schakelen om de situatie te helpen.

De verhuizing kostte studiohoofden, waaronder Disney’s Bob Iger, Netflix’s Ted Sarandos en Warner Bros. Discovery’s David Zaslav voor hun zegen. Zij hebben het plan ondertekend.

“Als het nodig is om een ​​derde partij in te schakelen, dan zij het zo”, aldus de bron.

READ  Australië PMI, Japan Jibun Flash PMI, nieuwe maanjaarvakantie

De verhuizing komt terwijl Hollywood zich concentreert op de vraag of acteurs donderdagochtend contracten zullen ondertekenen of in staking gaan met schrijvers.

Het inschakelen van federale bemiddelaars – de Federale Bemiddelings- en Bemiddelingsdienst – zou kunnen leiden tot een nieuwe verlenging nadat beide partijen al waren overeengekomen om de onderhandelingen te verlengen tot na hun oorspronkelijke deadline. Zoals wij het begrijpen, is er echter geen overeenkomst met SAG-AFTRA over arbiters.

Het komt nadat SAG-AFTRA-president Fran Tresher enkele dagen voor de deadline met Kim Kardashian op een Italiaanse modeshow werd gefotografeerd.

Zoals Deadline gisteren schreef, lijkt AI een van de belangrijkste knelpunten tussen de twee partijen te zijn, samen met streaming-transparantie.

Verscheidenheid gemeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *