Aanklagers zeggen dat een Snapchat-video die door Paul Murdoch is verzonden op de avond dat hij werd vermoord, als een cruciaal onderdeel van de zaak wordt beschouwdCNN

Paul Murdock stuurde vlak voordat hij werd vermoord een Snapchat-video naar verschillende vrienden, volgens een petitie die was ingediend door de advocaat van de staat South Carolina, Alex Murdock, de in ongenade gevallen voormalige advocaat die deze week begon met de moord op zijn vrouw en zoon.

Margaret “Maggie” Murdock, 52, en hun jongste zoon, Paul Murdock, 22, werden in juni 2021 doodgeschoten op het terrein van de familie.

Alex Murdoch heeft elke betrokkenheid bij hun dood ontkend Onschuldig Voor aanklachten wegens moord.

De juryselectie is maandag begonnen. Advocaten van de verdediging en het openbaar ministerie zeiden dat het proces tot drie weken zou kunnen duren.

Drie generaties van de Murdock-familie werkten als aanklagers in de kust van South Carolina, maar een reeks sterfgevallen en beschuldigingen van verduistering en verzekeringsfraude brachten de familie-erfenis teniet. In vallen en neerstortenTrekt de aandacht van de natie.

De verwijzing in de video naar de indiening, verkregen door CNN-partner WCSC, is de eerste vermelding van een Snapchat-video die aanklagers willen gebruiken als bewijs in hun zaak tegen Murdoch.

Snapchat verstrekte het record als onderdeel van een huiszoekingsbevel, aldus de indiening.

“Onder andere een video die rond 19:56 uur op de avond van de moorden naar verschillende vrienden is gestuurd, staat centraal in de zaak”, aldus de indiening.

“De inhoud van deze video is van cruciaal belang om de zaak van de staat te bewijzen”, zegt het document, geschreven door openbare aanklagers.

Het document beschrijft niet wat de inhoud van de video is en de betekenis ervan in de zaak is onduidelijk.

In oktober, Dat meldde CNN, zeiden aanklagers in gerechtelijke documenten dat de moeder en zoon tussen 20.30 uur en 22.06 uur zijn vermoord. De South Carolina Division of Law Enforcement meldde eerder dat de sterfgevallen plaatsvonden tussen 21.00 en 21.30 uur.

Aanklager Creighton Waters vroeg in de motie dat een vertegenwoordiger van Snapchat, de sociale-mediasite die de video heeft geleverd, “persoonlijk getuigen dat deze video een waarheidsgetrouwe en nauwkeurige opname is”.

Rechter Clifton Newman oordeelde in het voordeel van de motie en vroeg de Los Angeles District Court om een ​​vertegenwoordiger van Snapchat te dwingen de Murdoch-hoorzitting bij te wonen.

READ  Hoogtepunten van de geschrobde Starship-raketlanceringspoging van SpaceX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *