2023 NHL Free Agency Tracker: handtekeningen, analyse, cijfers

ESPN-personeel1 juli 2023, 18:00 ET7 minuten lezen

Met het ontwerp dat dit jaar op 28 en 29 juni plaatsvindt, lijkt het buitenseizoen van de NHL 2023 misschien een beetje korter, maar de start van gratis bureau is terug naar de normale datum van 1 juli (na een late start in 2022).

Elke algemeen directeur van de NHL hoopt baanbrekende spelers binnen te halen door middel van deals of transacties met gratis spelers.

Hier is een regelmatig bijgewerkte tracker met een lijst van elke getekende speler, analyse van de grootste deals en buzz over wat er daarna zou kunnen gebeuren. Bekijk op zaterdag TSN’s stream van free agent frenzy op ESPN +.

Merk op dat hierboven de nieuwe contracten zijn gemarkeerd op datum.

Ook: graden
Rankings van gratis agenten
Groepsgewijze gidsen
Conceptbeoordeling: elke keuze | Winnaars en verliezers


1 juli

De Maple Leafs en ervaren aanvallende verdediger John Klingberg zijn een eenjarig contract van $ 4,15 miljoen overeengekomen.

De aankomende Rangers-hoofdcoach Peter Laviolette zal ten minste één bekend gezicht bij zich hebben vanuit de Capitals, aangezien New York verdediger Erik Gustafsson tekende voor een eenjarig contract van $ 825.000.

Een andere voormalige Penguin is op weg naar Seattle, aangezien de Kraken verdediger Brian Dumoulin tekende voor een tweejarige deal van $ 6,3 miljoen.

JT Compher is verhuisd naar netnummer 313 en tekent een vijfjarig contract van $ 25,5 miljoen met de Red Wings.

Senior doelman David Rittich tekende een eenjarig contract van $ 875.000 bij de Kings.

De Penguins voegen ervaren veteraan Lars Eller toe aan een tweejarige deal van $ 4,9 miljoen.

Bij andere transfers van vrije spelers op zaterdag bereikte de Avalanche een verlenging van twee jaar, $ 7,7 miljoen met RFA-verdediger Bowen Byram.

De eilandbewoners waren de hele dag stil en kondigden een zevenjarig contract van $ 21 miljoen aan met aanvaller Pierre Engvall, een zevenjarig contract van $ 24,5 miljoen met Scott Mayfield en een vierjarig contract van $ 11 miljoen met de doelverdediger. Acht jaar, $ 66 miljoen verlenging voor Semyon Varlamov en doelverdediger Ilya Sorokin.

Na 402 wedstrijden voor de Devils te hebben gespeeld, zal Myles Wood zijn NHL-carrière bij de Avalanche voortzetten en akkoord gaan met een zesjarig contract van $ 15 miljoen.

Veteraan defensief einde Dmitry Kulikov voegt zich weer bij de Panthers voor een eenjarige deal van $ 1 miljoen.

Verdediger Ryan Graves heeft ingestemd met een zesjarig contract van $ 27 miljoen met de Penguins nadat hij een grote rol heeft gespeeld bij het helpen van de Devils om terug te keren naar de play-offs in 2022-23.

Veteraan-aanvaller Alex Galchenyuk voegt zich weer bij de Coyotes voor een eenjarige deal van $ 775.000.

Na lang wikken en wegen hebben de Penguins ervoor gekozen om netminder Tristan Jarry terug te halen naar een vijfjarige deal van $ 26,875 miljoen. Bovendien tekenden ze Alex Nedeljkovic voor een eenjarig contract van $ 1,5 miljoen.

READ  De problemen van Lakers met dienstdoening komen tot een hoogtepunt na cruciale no-call in Boston: 'We werden bedrogen'

De Devils voegden nog een doelverdediger toe aan hun selectie en tekenden Eric Kalgren voor een eenjarig contract van $ 775.000.

Veteraan-aanvaller Noel Acciari heeft ingestemd met een driejarig contract van $ 6 miljoen met de Penguins.

De 29-jarige netminder Anthony Stolars heeft overeenstemming bereikt met de Panthers over een eenjarig contract van $ 1,1 miljoen.

De Ducks hebben wat omvang en leiderschap aan hun kleedkamer toegevoegd, waardoor voormalig Lightning-aanvaller Alex Killorn een vierjarige deal van $ 25 miljoen heeft getekend.

De Nick Pjukstad-tour gaat terug naar de woestijn, aangezien de aanvaller heeft ingestemd met een tweejarig contract van $ 4,2 miljoen met de Coyotes.

De Jets brengen een bekend gezicht terug en ondertekenen doelman Laurent Prosoit voor een eenjarig contract van $ 1,75 miljoen. Winnipeg tekende Vladislav Namestnikov voor een tweejarig contract van $ 4 miljoen.

Na een hectische handelsweek hebben de Blackhawks de ervaren aanvaller Ryan Donato toegevoegd aan een tweejarige deal van $ 4 miljoen, waarmee hij een nieuwe eigenaar heeft geland in Connor Bedard.

Na begin zaterdag enkele spraakmakende toevoegingen te hebben gedaan, tekenden de Predators Cody Glass door voor een verlenging van twee jaar, $ 5 miljoen.

De Lightning doet opnieuw een diepe voorwaartse ondertekening en voegt faceoff-aas Luke Clendening toe aan een tweejarige deal van $ 1,6 miljoen.

Nick Bonino, geboren in Connecticut, voegt zich bij mede-Constitution Stater Jonathan Quick bij de Rangers en tekent een eenjarig contract van $ 800.000.

Veteraan blueliner Troy Stecher heeft overeenstemming bereikt met de Coyotes over een eenjarig contract van $ 1,1 miljoen.

De free agent spree van de Hurricanes gaat verder met Carolina die Michael Bunting een driejarig contract van $ 13,5 miljoen tekende.

Senior aanvaller Jason Zucker zal zijn thuiswedstrijden schaatsen op de campus van de Arizona State University en gaat akkoord met een eenjarig contract van $ 5,3 miljoen met de Coyotes.

Stars voegen de jonge aanvaller Sam Steele toe en gaan akkoord met de voorwaarden van een eenjarig contract van $ 850.000.

The Lightning tekende Josh Archibald voor een tweejarig contract van $ 1,6 miljoen.

Matt Nieto, geboren in Californië, gaat naar de Penguins voor een tweejarige deal van $ 1,8 miljoen.

Matt Duchene tekende een eenjarig contract van $ 3 miljoen bij de Stars nadat de Predators deze week zijn contract hadden afgekocht. Kwaliteit voor contract.

De Red Wings blijven toevoegen en bereiken een akkoord met aanvaller Daniel Sprang over een eenjarig contract van $ 2 miljoen.

De Sabres bereikten overeenstemming met netminders Devin Cooley en Dustin Dokarski tot contracten van $ 775.000 per jaar.

Veteraan-aanvaller Patrick Brown tekende bij de Bruins en ging akkoord met de voorwaarden van een tweejarig contract van $ 1,6 miljoen.

Na het beëindigen van het seizoen 2022-2023 bij de Rangers, verhuist Nico Mikkola naar de Panthers voor een driejarig contract van $ 7,5 miljoen.

READ  De Birmingham Stallions wonnen hun tweede opeenvolgende USFL Championship

De Lightning heeft een tweevoudig Cup-kampioen in hun mix gebracht en heeft Conor Sheary getekend voor een driejarige deal van $ 6 miljoen.

Grigory Denisenko is toegetreden tot de Panthers en tekent een tweejarig contract ter waarde van $ 1,55 miljoen.

De 25-jarige Kiwani Smith verhuist van Florida naar Noord-Californië en tekent een tweejarig contract van 1,6 miljoen dollar met de Sharks.

De Kings verlengden hun relatie met Jared Anderson-Dolan en tekenden hem voor een eenjarig contract van $ 775.000.

Veteraan blueliner Kevin Shattenkirk gaat naar Boston, waar hij een contract voor een jaar tekent bij de Bruins.

Trevor Lewis keert terug naar de Kings, aangezien de ervaren aanvaller een eenjarig contract van $ 775.000 tekende. De koningen tekenden ook verdediger Andreas England voor een tweejarig contract van $ 2 miljoen.

Na het grootste deel van het seizoen 2022-23 te hebben gemist met achillespeesblessures, heeft ervaren aanvaller Max Pacioretty een eenjarig contract van $ 2 miljoen getekend bij de Capitals, plus $ 2 miljoen aan bonussen.

Defensieve tackle Carson Soucy verhuist van Seattle naar Vancouver voor een driejarige deal van $ 9,75 miljoen.

De Flyers namen ook deel aan de Ryan Boehling-handel, waarmee ze een voorschot toevoegden aan een eenjarige deal van $ 1,4 miljoen.

Tekende veteraan Craig Smith voor een eenjarig contract van $ 1 miljoen.

Verdediger Mike Reilly viert zijn 30e verjaardag op 13 juli en zal dit doen als lid van de Panthers na ondertekening van een eenjarig contract van $ 1 miljoen.

Dmitriy Orlov heeft een tweejarige deal van $ 15,5 miljoen getekend met de Hurricanes na een flash-post-trade met de Bruins om het seizoen 2022-23 af te sluiten. Kwaliteit voor contract.

Verdediger Justin Hole verliet Toronto – maar hij kwam niet ver en tekende een driejarig contract van $ 10,2 miljoen met de Red Wings.

De Canucks voegen een paar spelers toe voor een jaar: verdediger Ian Cole ($ 3 miljoen) en aanvaller Teddy Pfluger ($ 1,9 miljoen).

Na de Panthers naar de play-offs te hebben geleid in 2022-23, heeft veteraan-doelman Alex Lyon een tweejarig contract van $ 1,8 miljoen getekend om de Red Wings te leiden.

Milan Lucic keert terug naar Boston als de gekneusde, ervaren vleugelspeler een eenjarig contract van $ 1 miljoen tekende.

Defensieve uitrusting Kyle Burrows verhuist van Vancouver naar San Jose op basis van een driejarig contract van $ 3,3 miljoen.

De ondertekening van de Predators gaat door omdat ze overeenstemming hebben bereikt over een tweejarig contract van $ 6,37 miljoen met ervaren aanvaller Gustav Nyquist.

Verdediger Connor Clifton verlaat de Bruins, maar blijft bij de Atlantic Division en tekent een driejarige deal van $ 10 miljoen met de Sabres.

Connor Brown, geboren in Etobicoke, Ontario, gaat naar Edmonton en tekent een eenjarig contract van $ 4 miljoen met de Oilers.

Na een tijd doorgebracht te hebben in de Pacific Northwest met de Kraken, gaat Morgan Geeky naar het noordoosten om een ​​tweejarige deal van $ 4 miljoen te ondertekenen met de Bruins.

READ  Russische straaljager raakt Amerikaanse militaire drone boven de Zwarte Zee en dwingt hem neer te komen: NPR

De Red Wings selecteerden een ervaren netminder uit de keeperscarrousel en tekenden James Reimer voor een eenjarig contract van $ 1,5 miljoen.

Tyler Pitlick, aanvaller uit de onderste zes, voegt zich bij de Rangers en tekent een eenjarig contract van $ 785.000.

Een van de grootste baarden in de hockeygeschiedenis verhuist van Zuid-Florida naar Zuid-Californië terwijl Radko Kutas instemt met een driejarig contract van $ 12 miljoen met de Ducks.

De Sabres hebben een paar eenjarige deals op het bord: aanvaller Tyson Jost ($ 2 miljoen) en verdediger Eric Johnson ($ 3,25 miljoen).

Een van de grote namen is van de doelmancarrousel: Jonas Corbisalo heeft ingestemd met een vijfjarige deal van $ 20 miljoen met de senatoren. Kwaliteit voor contract.

Frederik Andersen koos ervoor om terug te keren naar Carolina en tekende een tweejarig contract van $ 6,8 miljoen met de Hurricanes.

De Kings breidden hun doelopties uit door Cam Talbot te contracteren voor een eenjarige deal van $ 1 miljoen.

Jonathan Quick, geboren in Connecticut, komt (dichter) bij huis, aangezien hij een eenjarig contract van $ 825.000 heeft gesloten met de Rangers.

Nadat hij vóór de draft was geruild naar de Sharks, tekende doelverdediger Mackenzie Blackwood een tweejarig contract van $ 4,7 miljoen.

Veteraanaanvaller Blake Wheeler tekende een eenjarig contract van $ 800.000 met de Rangers (met $ 300.000 aan potentiële bonussen) nadat zijn contract deze week door de Jets was uitgekocht.

De 25-jarige aanvaller Lane Pederson heeft een tweejarige deal van $ 1,55 miljoen getekend met de Oilers.

Veteraan James van Riemsdyk heeft officieel een nieuw team en tekent een eenjarige deal van $ 1 miljoen met de Bruins nadat de Flyers hem niet voor de handelsdeadline hadden verplaatst.

Na het beëindigen van het seizoen 2022-23 bij de Maple Leafs, gaat centrum Ryan O’Reilly naar de Predators voor een vierjarige deal van $ 18 miljoen. Kwaliteit voor contract.

Omdat RFA’s Michael McLeod en Nathan Bastian geen kwalificerende aanbiedingen deden, tekenden de Devils beide spelers opnieuw: één jaar, $ 1,4 miljoen voor McLeod, twee jaar, $ 2,7 miljoen voor Bastian.

Voormalig Jets-aanvaller Kevin Stenlund heeft getekend met de Panthers voor een jaarcontract van $ 1 miljoen.

Maple Leafs Om hun line-up wat groter te maken, tekenden de Maple Leafs Ryan Reaves voor een driejarig contract van $ 4,05 miljoen.

De Predators hebben overeenstemming bereikt met veteraan verdediger Luke Schenn over een driejarig contract van $ 8,25 miljoen.

Doelman Andy Ranta heeft zich weer bij de Hurricanes gevoegd voor een eenjarig contract van $ 1,5 miljoen.

Verdediger Oliver Ekman-Larsson tekende een eenjarige deal van $ 2,25 miljoen met de Panthers nadat de Canucks eerder deze week zijn contract hadden afgekocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *