2023 Home Run Derby Odds, Picks, Bracket: Zal ​​Julio Rodriguez de Derby winnen in zijn thuispark?

De Home Run Derby 2023 staat gepland voor maandagavond en heeft weer een vol veld. Seattle Mariners-outfielder Julio Rodriguez zal de favoriet van de thuisstad zijn en het opnemen tegen tweevoudig kampioen Pete Alonso in de eerste ronde van de achtmansronde. Alonso wilde winnen bij BetMGM.

De derby begint om 20.00 uur ET en wordt uitgezonden op ESPN, ESPN2 (Statcast) en de ESPN-app als je het evenement wilt streamen.

Juan Soto won de Home Run Derby van 2022 door tweevoudig titelverdediger Pete Alonso te verslaan in de halve finale van vorig jaar, 31-23. Hij versloeg Rodriguez met 19-18 in de finale. Laten we eens kijken hoe Rodriguez en Alonso tegenover elkaar staan ​​in de eerste ronde van de Home Run Derby van 2023. Het wordt de vierde keer dat Alonso deelneemt aan de derby. Alleen David Ortiz en Albert Pujols hebben meer gereden.

White Sox-outfielder Louis Roberts Jr. is de nummer 1 reekshoofden die op 4 juli de meeste homeruns sloeg. , moet de titelverdediger altijd het nummer 1-zaadje krijgen. Laten we eerlijk zijn, plaatsing maakt niet uit in dit toernooi.

Dit wordt het tweede optreden van Vladimir Guerrero Jr. in de Home Run Derby. In 2019 vestigde hij het record voor de meeste homeruns in één ronde met 40 op Progressive Field in Cleveland, en het record voor de meeste homeruns in de Derby met 91 in een verlies tegen Alonso in de finale.

Hoewel T-Mobile Park een uitschuifbaar dak heeft, is het geen koepelvormig stadion met een open outfield. Het was vergelijkbaar met wat we in 2017 in Marlins Park zagen, en de buitenramen stonden open, inclusief een homerun van meer dan 500 voet die avond ondanks enkele monsterhomeruns met het dak eraf. Ik kan niet bevestigen of het dak open of dicht gaat.

READ  Zo kunt u zien hoe SpaceX vandaag (17 april) zijn eerste Starship-testvlucht lanceert.

De voorspelling voor Seattle op maandag vraagt ​​om 5-7 mph wind van 70 graden tijdens de home run derby, wat de zaken niet al te veel zou moeten beïnvloeden. Hoe ver reist de bal met lage temperatuur? Het neigt naar MLB om het dak open te houden gezien het perfecte weer voor het evenement.

Homerun Derby-kansen 2023

Alle noteringen van BetMGM zijn maandagmiddag bijgewerkt.

Langste reeks homeruns

Het record voor de langste homerun staat op 140 meter. Geen enkele homerun op T-Mobile Park in het Statcast-tijdperk ging meer dan 140 meter. Ontploffing door Mike Zunino Hij belandde op de voorlaatste rij op de linker tribune. Minder dan 10 spelers hebben een homerun geslagen op de linker tribune van T-Mobile Park.

Shohei Ohtani vernietigde deze bal vorig seizoen absoluut tegen de Mariners. Statcast voorspelt een hoogte van 143 meter.


Meer dan 10 homeruns gingen in 2021 meer dan 150 meter op Coors Field, maar dat was op hoogte, en ballen worden meestal niet in de luchtvochtigheid bewaard op Coors Field. Soto sloeg de langste homerun in de wedstrijd van vorig jaar op 145 meter.

Vanwege de temperatuur en het gebrek aan wind ben ik hier neergehurkt. Als het dak open is, zullen de ballen moeilijk ver kunnen vliegen.

2023 Home Run Derby-beugel

Robert was de favoriet in de eerste ronde, terwijl Guerrero de op een na grootste favoriet was, ondanks dat hij als 6e was geplaatst tegen Betts.

(1) Lewis Robert Jr. (-215) vs. (8) Atlee Rutchman (+175)

(4) Adolis Garcia (-140) versus (5) Randy Arosarena (+115)

READ  T-Mobile US onderzoekt een datalek waarbij 37 miljoen accounts betrokken waren

(2) Pete Alonso (-170) vs. (7) Julio Rodriguez (+140)

(6) Wladimir Guerrero Jr. (-210) tegen (3) Mookie Betts (+170)

Home Run Derby-expertkeuzes

Winnaar: Randy Arosarena

Arosa Arena heeft een carrièrejaar met een gemiddelde uitloopsnelheid van 150 km/u. Hij vatte 14,8 procent van zijn ballen. Hij zal de over het hoofd geziene speler zijn in dit toernooi, met Alonso en Rodriguez die de krantenkoppen stelen. De Arosa Arena is een showman, en welk groter podium is er voor een individu in honkbal dan de Home Run Derby?

274,5 over/onder homeruns

Met het weer en T-Mobile Park midden in het Home Run Stadium, zou ik hierheen gaan. Hittotalen verwijzen naar het aantal homeruns dat de eerste honkman sloeg in elke wedstrijd. Vorig jaar zagen we wat lagere totalen in de halve finales en kampioenschappen.

Competitieoverwinningen: Amerikaans (-300), Nationaal (+220)

Geef me de American League, want ik wed alleen tegen Pete Alonso en Mookie Betts.

(Foto door Julio Rodriguez: Susana Mitchell/San Francisco Giants/Getty Images)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *